PORADENSTVO A OBCHOD
+421 905 748 041
,
+421 905 657 536
E-SHOP
[zatvoriť]
Projekty
Charakteristika projektu
Ciele projektu
Laboratórium
Literatúra
Publikované články
Vedecké poznatky
Huminové kyseliny
Probiotiká a prebiotiká
Rastlinné látky
Práce podporené projektom
Návrh metodík na prevenciu chorôb
Prínosy projektu VMSP
Záverečná správa za CVZV
Publikované články
Ako zvýšiť množstvo kvalitného mlieka, podporiť zdravie dojníc a zlepšiť prosperitu chovu hovädzieho dobytka
Dobre fungujúce trávenie a vylučovanie je základom zdravia všetkých organizmov
Funkčné potraviny
Funkčné potraviny pre zdravie v treťom tisícročí
Návrat k životu
Trvalo udržateľný rozvoj nie je nič nové ...
Vplyv výživy v období „energetickej krízy“ na zdravotný stav hydiny
Humínové látky a ich vplyv na životné prostredie a celkovú úrodnosť pôdy
Humínové kyseliny
Hydina - parazitarne choroby 1 cast
Kozie mlieko-zdroj zdravia
Prečo konzumovať potraviny Bio kvality
Humínové kyseliny a ich vplyv na úrodnosť
Vplyv prírodných prep. na pečeň a obličky
Vplyv probiotík na imunitný systém
Vyhýbejte se geneticky upraveným potravinám
Výživa vysokoprodukčných dojníc
Edémová choroba
Autoimunitné choroby
Význam fulvokyselín
Zdravie zvierat a rentabilita chovu